CK Enerji’deki yeniden yapılanma çerçevesinde Halit Bakal’ın CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğü görevine Erol Değerli getirildi. Erol Değerli, yeni görevini devir-teslim töreni ile Bakal’dan devraldı

Elektrik perakende ve satış sektöründe faaliyet gösteren ve başta Antalya, Isparta ve Burdur olmak üzere Türkiye genelinde perakende satış lisansı ile hizmet veren CK Akdeniz Elektrik’in yeni Genel Müdürü Erol Değerli oldu. Değerli, 17 Haziran 2013’ten beri şirkette genel müdür olarak görev yapan ve CK Enerji’deki yeniden yapılanma süreci çerçevesinde CK Boğaziçi Elektrik’e Genel Müdür olarak atanan Halit Bakal’ın da katıldığı devir-teslim töreni ile görevi devraldı.

Törende konuşan CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Bakal, “Turizmin başkenti Antalya’dan ayrılırken gözüm arkada kalmıyor. Başarılı bir dönemi geride bırakmanın huzuru ve güzel anılar da benimle beraber geliyor. Bu bir bayrak değişimi. Sayın Erol Değerli’nin bizden devraldığı bayrağı çok daha yükseklere taşıyacağına eminim. Kendisine hayırlı olsun derken, yıllarca omuz omuza çalıştığım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Birlikte sektörde birçok ilke imza attık ve müşteri memnuniyetini artıran uygulamaları hayata geçirdik. Bunların haklı gururunu yaşıyorum” dedi.

‘YÜKSEK KALİTEDE HİZMET VERMEYE DEVAM’

Halit Bakal’a hizmetleri için teşekkür eden CK Akdeniz Elektrik’in yeni Genel Müdürü Erol Değerli de perakende elektrik satışında müşteri odaklı çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi. Serbest tüketici limitinin 2.400 kWh’ye düşmesi ile piyasada rekabetin arttığına işaret eden Değerli, “Başta Antalya, Isparta ve Burdur olmak üzere toplam 1,7 milyon aboneye hizmet veren bir şirket olarak her zaman müşterilerimize değer katmaya, yüksek kalitede hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ve profesyonel iş hayatına 2005 yılında Garanti Bankası’nda müfettiş olarak başlayan Erol Değerli, Garanti Bankası’nda kıdemli müfettiş ve Proje Finansman Yöneticisi görevlerinde bulundu. 2012-2014 yılları arasında Akcez Enerji Yatırımları’nda Bütçe ve Kontrol Departmanı Yöneticisi olarak çalışan Değerli, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü olarak atanmadan önce SEPAŞ Enerji’de CFO ve Regülasyon Direktörü olarak görev yapıyordu.

1982 yılında İzmir’de doğan değerli, evli ve iki çocuk babasıdır.