CK Akdeniz Elektrik, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Müşteri Hizmet Merkezleri’ni ziyaret eden kadın müşterilerini gün boyunca çiçeklerle ağırladı. CK Akdeniz Elektrik’in çiçek sürprizi aboneler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Antalya, Burdur ve Isparta’da 1,7 milyon abonenin hayatını enerjisiyle aydınlatan CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş.; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Müşteri Hizmet Merkezleri’ne (MÜHİM) işlem için gelen kadınlara gün boyu çiçek hediye etti.

MÜHİM’leri ziyaret eden kadınlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Erol Değerli, “Şirket olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Kadınlarımızı bu özel günde farklı bir etkinlikle karşılamak ve onlara küçük bir sürpriz yapmak istedik. Bu vesilesiyle emekleri ve fedakarlıklarıyla yaşamımızı aydınlatan tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.