Elektrik abonelerinin ihtiyaçlarına yönelik özel tarifeleri ile dikkat çeken CK Akdeniz Elektrik, yenilikçi ürünleriyle müşteri memnuniyetini artırmaya devam ediyor. Ailelere ve çocuklara eğitim desteği sunma sorumluluğuyla hareket eden CK Akdeniz Elektrik, “Enerjim Eğitiyor” tarifesiyle abonelere özel fırsatlar sunuyor.

Antalya, Burdur ve Isparta illerinde görevli elektrik tedarik şirketi olarak hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, serbest tüketicilere yönelik hazırladığı özel tarifelerle fark yaratıyor. Nisan 2016’da “Tarifeni seç, tasarrufa geç” sloganı ile elektrik abonelerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun tarifeler sunmaya başlayan CK Akdeniz Elektrik; “Enerjim Zamsız”, “Enerjim Akıllı” ve “Enerjim İndirimli” tarifelerinden sonra bu yıl “Enerjim Organik” ve “Enerjim Kamu” ile birlikte sektörde ilk ve tek olan “Enerjim Eğitiyor” tarifesini aboneleriyle buluşturuyor.

İçinde bulunduğu topluma yönelik sorumluluklarının farkında bir şirket olarak ailelere ve çocuklara destek olmak amacıyla Enerjim Eğitiyor tarifesini oluşturan CK Akdeniz Elektrik, tarife kapsamında ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim alabildikleri 6 aylık Okulistik paketini hediye ediyor.

“AMACIMIZ AİLELERE VE ÇOCUKLARIMIZA DESTEK OLMAK”
Enerjim Eğitiyor tarifesinden elektrik faturası aylık ortalama 82 TL ve üzerindeki tüm mesken abonelerinin yararlanabileceğini dile getiren CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, Enerjim Eğitiyor’un önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirterek “Toplumların gelişmesinde eğitimin önemini hepimiz biliyoruz. Her alanda daha güçlü bir Türkiye için eğitilmiş nesillere ihtiyacımız var. Biz tarifelerimizi oluştururken müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini analiz ediyoruz. Sorumluluklarımızın farkında bir şirket olarak bu tarifeyi geliştirirken çocuklarımıza ve ailelerine nasıl destek oluruz diye ekibimizle düşündük ve Enerjim Eğitiyor tarifesini ortaya çıkardık. Bu kapsamda ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim imkânı sunan bir paket hediye ediyoruz” dedi.

Sektörde bir ilk olan Enerjim Eğitiyor tarifesini seçen aboneler, internet üzerinden eğitim desteği alabilecekleri 100 TL değerinde 6 aylık Okulistik paketine sahip oluyor. Okulistik’ten ilkokul 1’inci sınıftan 4’üncü sınıfa, ortaokul 5’inci sınıftan 8’inci sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri yararlanabiliyor. Millî Eğitim Bakanlığı’nın öğretim modeline uygun olarak hazırlanan Okulistik paketi sürekli olarak güncellenen bir yapıya sahip olması ile de öne çıkıyor.

Yıllık 2.400 kilovatsaat yani aylık ortalama 82 lira ve üzeri elektrik kullanan tüketicilerin CK Akdeniz Elektrik’in avantajlı tarifelerinden yararlanmaları için tek yapmaları gereken kendilerine en uygun tarifeyi seçerek serbest tüketici sözleşmesi imzalamak. Bunun için tüketiciler CK Akdeniz Elektrik’in en yakın Müşteri Hizmet Merkezi’ne veya NKolay şubesine gidebilecekleri gibi, diledikleri takdirde 0850 226 0707 nolu çağrı merkezine bilgi bırakarak, Enerji Tasarruf Yetkilileri tarafından ev veya iş yerlerinde ziyaret edilebiliyorlar.