Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve CK Akdeniz Elektrik arasında, ALTSO üyelerine özel avantajlar sağlayan indirimli elektrik satış protokolü imzalandı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Daha önce üyelerimiz için indirim protokolü imzalamıştık ve üyelerimizin büyük bölümü bu indirimden faydalanmıştı. Bu yüzden indirim protokolünü yeniledik” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), üyelerinin daha avantajlı elektrik kullanması için CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile İndirimli Elektrik Satış Protokolüne imza attı. Söz konusu indirimli tarifeden aylık ortalama 82 liranın üzerinde elektrik tüketen tüm üyeler yararlanabilecek. Oda üyelerine, aylık tükettikleri enerji miktarına göre indirim uygulanacak.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen protokol törenine, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, CK Akdeniz Elektrik Pazarlama ve Satış Direktörü Ozan Emre Erol, CK Akdeniz Elektrik Antalya Doğu Bölge Müdürü Niyazi İnce, ALTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kaya katıldı.

ŞAHİN: “BÜTÜN KURUMLARLA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Protokol töreninde konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “CK Akdeniz Elektrik, üyelerimiz ve Alanyamız için çok önemli. Mevzuat ve bütçeler çerçevesinde Alanyamıza en iyi katkıyı yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar” dedi.

İmzalanan indirim protokolüyle ilgili de bilgiler veren Başkan Şahin, “Üyelerimiz için bugün iyi niyet protokolü yapacağız. Geçtiğimiz yıllarda bilindiği gibi bunu yapmıştık ve üyelerimiz ciddi indirimler almıştı. Biz de üyelerimiz bu indirimden faydalandığı için protokolü yeniliyoruz. Hep bahsettiğimiz gibi Alanyamız için koordinasyon, uzlaşı ve birlik beraberlik içinde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bütün kurumlarla koordineliyiz. Protokolümüzün Alanyamıza uğurlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

DEĞERLİ: “166 MİLYON LİRALIK AVANAJ SAĞLADIK”

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Bugüne kadar yaptığımız kampanyalar ile abonelerimize 166 milyon liralık avantaj sağladık. Attığımız bu imza ile ALTSO üyelerine de önemli oranda katkı sağlamış olacağız” dedi.

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, serbest tüketici limitinin 2017 başından itibaren yıllık 2400 kWha indirildiğine işaret ederek, “Bugün çok önemli bir işbirliğine imza atmak üzere CK Akdeniz Elektrik ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir araya geldik. İmzaladığımız bu protokol ile ALTSO üyelerine özel bir indirim uyguladık. Bu işbirliği çerçevesinde birim fiyat indirimlerinin yanı sıra işyeri sigorta paketi, konut asistans hizmeti gibi yenilikçi opsiyonlar da sunuyor olacağız” dedi.

“CK Akdeniz Elektrik olarak bugüne kadar yapılan kampanyalarla müşterilerimize 166 milyon lira fayda sağladık. ALTSO üyelerine de bu protokol ile önemli oranda katkı sağlamış olacağız” diyen Değerli, yeni serbest tüketici limiti ile birlikte hizmet kalitesi, deneyim ve bilgi birikiminin her zamankinden daha fazla önem taşıdığına dikkat çekti.

Değerli, “Bundan sonraki süreçte orta ve uzun vadede, ancak müşteri memnuniyetini ön planda tutan elektrik perakende satış şirketlerinin ayakta kalacağını söyleyebiliriz. Şirket olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sunacağımız yeni tarife ve hizmetlerde abonelerimizin ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulundurmaya ve başta ALTSO üyeleri olmak üzere tüm müşterilerimize değer katmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı işbirliğinin başta ALTSO üyeleri olmak üzere, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” değerlendirmesinde bulundu.