Abonelerine daha hızlı hizmet vermek üzere yatırımlarına tam gaz devam eden CL Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., yeni kurumsal kimliği çerçevesinde hayata geçirdiği Müşteri İşlem Merkezlerinin sayısını gün geçtikçe artırıyor. Sayısı 46’ya ulaşan Müşteri İşlem Merkezlerinde hedef; yıl sonunda 60 şube.

CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., abonelerinin elektrik faturalarını ödemeleri ve diğer tüm işlemlerini güvenli ve hızlı yapabilmeleri için müşteri işlem merkezlerinin sayısını hızla artırıyor. Halihazırda 43 Müşteri Hizmet Merkezi (MÜHİM) ile abonelerine hizmet veren CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., buna ek olarak 2015’te 10 olan Müşteri İşlem Merkezi sayısını da 46’ya çıkardı. Ekim ayı sonuna kadar 5 bölgede daha açılacak olan Müşteri İşlem Merkezlerinin sayısı, yıl sonunda 60’ı bulacak.

Haftanın 6 günü (pazar hariç) hizmet veren Müşteri İşlem Merkezlerinin 45’i Antalya merkez ve ilçelerinde hizmet veriyor. Isparta’da şimdilik 1 şube ile hizmet verilirken, Burdur şubesinin de bu ayın sonunda hizmete başlaması planlanıyor. Ekim sonuna kadar Burdur Merkez’in yanı sıra Side Merkez, Elmalı Merkez, Alanya Cikcilli ve Kumluca Mavikent’te de birer şube hizmete girmiş olacak.

Elektrik faturalarının nakit ödenmesi sırasında aboneden hiçbir ek ücret ve komisyonun alınmadığı merkezlerde, tahsilat online sistem üzerinden yapıldığı için abone, faturasının ödendiğini anında görebiliyor. Müşteri İşlem Merkezlerinde sıra beklemeden fatura ödemesi yapılabilmesinin yanı sıra serbest tüketici sözleşme işlemlerini yapmak da mümkün oluyor. Yakın bir zamanda MÜHİM’lerde olduğu gibi devir abonelik, itiraz ve talep dilekçesi alımı işlemlerinin de başlatılacağı merkezler, ferah ortamı ve güler yüzlü personeliyle abonelere %100 güvenli ve üst kalite bir hizmet sunuyor.

Müşteri odaklı hizmetin ilk öncelikleri olduğunu belirten CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, “Halihazırda 43 Müşteri Hizmet Merkezi (MÜHİM), 46 Yetkili İşlem Merkezi, Cep Şube ve Web Şubemiz ile Antalya, Burdur ve Isparta’daki abonelerimizin vakit kaybetmeden işlemlerini yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Eski zamanlardaki gibi fatura ödemek için saatlerce sıra beklemek, artık tarihe karıştı” dedi.